18+ Content Beleid

TGirlsPlaza is een community voor alle tgirls, gewoon voor de alledaagse dingen. Dit kan van alles zijn. Van gewoon lekker praten over wat je hebt meegemaakt in de supermarkt, tot diepere discussies over hoe je het nu moet aanpakken als je de complete transitie door wilt (en alles wat er tussen ligt). Luchtige items, maar ook diepere discussies over de problemen waar je als TGirl tegen aan kunt lopen. Gewoon een plekje op internet dus, voor TGirls, door TGirls.

Bij alledaagse dingen hoort ook seks. We kunnen wel doen alsof het niet zo is, maar at the end is dat toch iets dat ook bij het leven hoort. Veel tgirls worstelen ook met seksuele vraagstukken bijvoorbeeld of willen zich ook op sekssueel gebied ontplooien. Prima uiteraard en dat kan ook op TGirlsPlaza besproken worden. Echter voert Seks op TGirlsPlaza NIET de boventoon!

Als je dus alleen maar seks dates zoekt als tgirl met andere tgirls, dan kan je beter even verder googlen en TGirlsPlaza links laten liggen. Je zult via google in no-time diverse sites vinden die 100% op seks met tgirls gefocused zijn. Je kan je dan beter daar aanmelden. Wil jij jezelf echter als TGirl op alle facetten ontplooien en ondekken en niet alleen de seksuele kanten? Dan is TGirlsPlaza de place to be!

Vanwege deze insteek van TGirlsPlaza ontkomen we dus niet aan een paar regeltjes met betrekking tot seksuele content die de leden kunnen posten. Seks voert namelijk niet de boventoon en een groot deel van de TGirlsPlaza leden wil niet ongevraagd geconfronteerd worden met foto's van seksuele aard.

Echter, zoals eerder gezegd, hoort de seksuele zoektocht er toch ook wel een beetje bij en daarom hebben we een aantal eenvoudige regels met betrekking tot het plaatsen van 18+ materiaal:

Profiel & Cover foto
De profiel en cover foto's moeten foto's van jezelf zijn en mogen geen naakt of pornografie bevatten. De reden is simpel: de profielfoto is je herkenningspunt door de gehele community voor alle leden om te zien en de coverfoto is ook voor alle leden te zien. Geen naakt op deze foto's toegestaan dus! Bekijk het profiel en cover foto beleid om te lezen waar deze precies aan moeten voldoen.
Friends Only
Als je seksueel getinte fotos wilt posten op je profiel of op de stream moet je de privacy instelling van deze fotos zetten op 'friends only'. Op deze manier zullen leden die dit soort dingen niet willen zien het ook niet zien. Als ze vrienden met je zijn op de TGirlsPlaza community dan zien ze het wel.
Profiel Eigenschap
Als je seksueel getinte fotos op je profiel post of wil posten moet je aangeven in je profiel dat je profiel 18+ content kan bevatten. Hier is een speciale optie voor in je profiel instellingen. Op deze manier is het op voorhand duidelijk voor leden die jouw een vriendschapsverzoek sturen of eentje ontvangen van jou, dat als ze vrienden met je worden op de TGirlsPlaza community, dat ze seksueel getinte foto's voorbij kunnen gaan zien komen. Wil een lid dat liever niet, dan moeten ze niet bevriend worden met je.