Profiel/cover foto beleid

TGirlsPlaza heeft een strikt profiel/cover foto beleid. Niemand zit te wachten op profielen met allemaal dezelfde standaard profielfoto. Daarnaast is de profielfoto het eerste wat andere leden van je zien als je actief bent op TGirlsPlaza dus een makkelijker herkenningspunt als de profielfoto is er niet.

Wij vinden het dus belangrijk dat je een profielfoto hebt en daarom is een geldige profielfoto verplicht op TGirlsPlaza. We zeggen een 'geldige' profielfoto, omdat de profielfoto wel moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Heb je geen geldige profielfoto op je profiel staan dan zal je profiel vroeger of later verwijderd worden.

Een cover foto op je profiel (de foto bovenin je profiel) is daarin tegen niet verplicht, maar omdat de coverfoto ook onderdeel is van hoe je je presenteert op TGirlsPlaza raden we wel aan er eentje toe te voegen. Aan de coverfoto zit ook een voorwaarde vast.

Alle leden van TGirlsPlaza, of ze nu wel of niet met je bevriend zijn op de community, kunnen de profiel en cover foto zien. Gezien het  18+ beleid  van TGirlsPlaza ontkomen we dus niet aan een aantal voorwaarden voor deze 2 type foto's.


Voorwaarden aan de verplichte profielfoto:

1. Je profielfoto moet een foto zijn waar jezelf op staat. Bij voorkeur gewoon met je gezicht er ook op, maar dit hoeft niet als je hier nog niet aan toe bent. Je kunt er ook voor zorgen dat je onherkenbaar bent. Gebruik gewoon je fantasie in deze wat dat betreft maar onthou, het moet een foto van jezelf zijn waar je zelf (geheel of deels) op staat.

2. Je profielfoto mag geen 18+ foto zijn! Gewoon een normale foto waar je normaal gekleed op staat. Een foto waar je sexy op staat is geen probleem, maar edele delen in beeld of seksuele handelingen zijn niet toegestaan op je profielfoto. Hou de profielfoto dus beschaafd!


Voorwaarden aan de coverfoto:

Aan de coverfoto is maar 1 voorwaarde en dat is dat het geen 18+ foto mag zijn. Gewoon een normale foto gebruiken als coverfoto en bij voorkeur eentje waar jezelf op staat maar dit is voor de coverfoto geen vereiste. Géén naakt of seksuele handelingen of wat dan maar ook op je coverfoto in ieder geval! Hou de coverfoto dus beschaafd.