Huisregels

Profiel foto/cover regels


Profielfoto

Het hebben van een geldige profielfoto is verplicht op TGirlsPlaza. Niemand kijkt namelijk graag naar de standaard poppetjes. Jij waarschijnlijk ook niet. 
Alles wat je doet op TGirlsPlaza, of het nu chatten is op de chatbox, reacties geven op foto's, bij iemand wat op het profiel posten etc etc, het gaat gepaard met je profielfoto. Deze is daar altijd mee verbonden. Door het hebben van een geldige profielfoto is in één oog opslag duidelijk wie de actie/reactie gedaan heeft.

Zorg dus voor een profielfoto op je profiel! 

Wij raden sterk aan om een foto te gebruiken waar jezelf op staat. Het liefst gewoon in zijn geheel of je gezicht, maar wij begrijpen ook dat dit niet voor iedereen mogelijk is. Je kan dus ook gerust onherkenbaar op je profielfoto staan. bijvoorbeeld je benen, of alles, met je gezicht een beetje geblurd etc etc.

Heb je echt moeite met een foto van jezelf als profielfoto te gebruiken, ben je een man en geen idee, of heb je als beginnende TGirl nog geen foto van jezelf, dan kan je ook een profielfoto gebruiken van wat je maar wilt (een landschap, een trein, een vliegtuig, een boek, een boom in je achtertuin etc etc). Echter zorg er dan voor dat er ook echt geen personen op staan! Geen selfie van Poetin dus, ook geen foto van je buurman etc etc... Als je profielfoto een persoon bevat dan gaan we er vanuit dat jij dat bent. Als blijkt dat je het uiteindelijk toch niet bent, kan je gebanned worden van TGirlsPlaza. We houden op TGirlsPlaza namelijk niet van fakers en hebben hier ook een streng beleid in!

Daarnaast, je profielfoto mag GEEN naakt of seksuele handelingen bevatten. Geen dickshots, geen geblurde foto waar je seks hebt met je buurman etc etc... 
Uiteraard mag je wel een sexy profielfoto hebben, je zelf in lingerie is geen probleem bijvoorbeeld. Zorg er gewoon voor dat er geen naakte edele delen te zien zijn en ook geen seksuele handelingen zichtbaar zijn en je zit goed :-)

Tot slot willen wij nogmaals benadrukken: Gebruik bij voorkeur gewoon een herkenbare profielfoto van jezelf! Daarmee leg je het snelst contacten op TGirlsPlaza!


Coverfoto

Het plaatsen van een coverfoto op je profiel maakt je profiel net wat leuker en meer af. Het is echter geen verplichting.
Enige regel die geld voor de coverfoto op je profiel is dat deze ook GEEN naakt of seksuele handelingen mag weergeven.


Seksuele content regels

Wil je foto's posten op TGirlsPlaza die naaktheid of seksuele handelingen laten zien? Geen enkel probleem! Ook TGirls (en liefhebbers) die voornamelijk seks zoeken zijn welkom op TGirlsPlaza en we begrijpen dat je dan ook wilt laten zien wat je op dat vlak in huis hebt. Je profielfoto en cover mogen geen naaktheid en/of seksuele content bevatten, zoals hierboven vermeld, maar er zijn tal van andere mogelijkheden om toch je profiel te voorzien van foto's die wel laten zien wat je in huis hebt of zelfs wat je met je TGirl buurvrouw hebt gedaan afgelopen nacht bij wijze van spreken.

Je hebt de mogelijkheid om foto's op 'friends only' te zetten. Op die manier zien alleen je site vrienden deze foto's. Je zou dit voor expliciete naakt/seks foto's ook kunnen doen, maar dit is niet verplicht.